06 1499 5615 ferenc@brytelyte.nl

Workshops &
Trainingen

 

Speciaal voor onderwijsinstellingen heb ik een reeks praktische workshops ontwikkeld die ingaan op de meest actuele thema’s van het moment.

Of het nu gaat om privacy, het gebruik van een iPad in de les of effectieve samenwerking – mijn workshops en trainingen zijn altijd gericht op het vergroten van effectiviteit en bewustzijn.

Tijdens de sessies krijgen leerkrachten, directeuren en bestuurders gereedschap in handen om op een 21e eeuwse manier met de mogelijkheden van technologie en communicatie om te gaan.

Benieuwd wat ik voor jouw bestuur kan betekenen? Laat je dan eens inspireren door onderstaande ideeën en neem contact met me op!

AVG / Privacy

=

Privacy in de klas

Bescherming van privacy bereik je niet op papier, je bereikt het vooral tussen de oren van leerkrachten. Met een praktische training op basis van 10 belangrijke aandachtspunten is ieder team snel op de hoogte van de do’s en don’ts rondom de privacywet!

=

Privacy voor directeuren

Directeuren staan voor de opgave om beleid te vertalen naar de dagelijkse praktijk in de school. Deze praktische training behandelt in een aantal praktische cases zowel de theorie als de toepassing van de AVG in het onderwijs.

Communicatie, Effectiviteit & ICT

=

Effectieve communicatie

In deze praktische training worden teams geïnspireerd om het beste te halen uit communicatiemiddelen en platforms zoals Office365, Slack en sociale media. De nadruk ligt op het verhogen van productiviteit, zodat er meer tijd overblijft voor lesgeven.

=

Communiceren vanuit identiteit

Organisaties die communiceren vanuit hun identiteit, missie en visie leggen de basis voor de juiste uitstraling. Aan de hand van een interactieve sessie leggen we de basis voor positionering, boodschap en de middelenmix.

21e eeuwse vaardigheden

=

Mediawijsheid

Leerzame, interessante en positief kritische workshops voor ouders, leerkrachten en kinderen maken duidelijk waar kansen en uitdagingen van media in de 21e eeuw liggen. Scherp waar nodig, maar vooral gericht op een positieve en constructieve samenwerking.

=

Technologie in de klas

Een luchtige maar praktische kennismaking met nieuwe technologie is een belangrijke manier om leerkrachten vertrouwd te maken met ontwikkelingen in het onderwijs van de 21e eeuw. Van iPad tot programmeren!

Mijn workshops en trainingen zijn altijd interactief, praktisch en toegepast op de dagelijkse praktijk in de klas. Speciale verzoeken? Daar komen we uit!

Contact

Wil je graag meer weten over wat ik voor je kan doen? Laat dan je gegevens achter en ik neem contact met je op. Ik gebruik dit ook echt alleen om dit contact met je te leggen, dus je krijgt geen hinderlijke reclamemail van me, zoals in de privacyverklaring staat.

06 1499 5615

ferenc@brytelyte.nl

Ballêster 6, 9231 MR
Surhuisterveen

5 + 11 =