06 1499 5615 ferenc@brytelyte.nl

Over Ferenc

Mens

Ik ben dus graag bezig om dingen beter te maken. En vaak gebeurt dat door zaken die complex lijken terug te brengen naar de kern: Wat moet je er als mens eigenlijk mee kunnen? Door voldoende aandacht te hebben voor karakters in het samenstellen van teams en groepen gaan mensen vervolgens makkelijker met elkaar aan de slag.

Opleiding

Als leerling die in elke les het nut en de plek van het onderwerp in het grote plaatje zocht was het concept ‘naar school gaan’ op sommige momenten een wisselend succes. Ik keek gewoon op een andere manier naar wat ik ‘moest’ leren. Uiteindelijk heb ik gewoon netjes een aantal mooie diploma’s gehaald waardoor ik mezelf grafisch vormgever en communicatie-adviseur mag noemen. Daarnaast mag ik via een aantal interessante cursussen mezelf ook Lead Auditor ISO9001:2015, Functionaris Gegevensbescherming en Apple Teacher noemen. 

 

ICT en media

Ik ben trots op mijn commerciële werk bij twee mooie ICT-bedrijven en mijn werk als rayonmanager bij het grootste mediabedrijf van Nederland. Het was echt goed om te zien welke invloed technologie, bedrijfsmatig denken én menselijk handelen hebben op groei. Het heeft er onder andere voor gezorgd dat ik me wilde verdiepen in de verbetering van samenwerking tussen mensen. Bijvoorbeeld door eerst de basis aan te pakken en daarna ook te kijken of er middelen zijn die de verbetering kunnen ondersteunen.

Vernieuwing als basisvoorwaarde

In 2016 heb ik de stap gezet om als ondernemer schoolbesturen te helpen om structureel te werken aan thema’s die in 21e eeuws onderwijs belangrijk zijn. Als je leeft in een wereld die snel verandert is het slim om vernieuwing als basisvoorwaarde in de organisatie in te bedden. Door beter te communiceren, slimmer samen te werken en mens en technologie de juiste plek te geven kan veel moois bereikt worden.

Welke uitdaging zie ik?

Ik denk dat het onderwijs voor een interessante uitdaging staat. Aan de ene kant leiden we kinderen op voor de wereld van morgen. Aan de andere kant vinden leerkrachten het soms lastig om vertrouwde werkwijzen los te laten.  

Hoe help ik?

Ik werk samen met enthousiaste vakmensen aan stapsgewijs vernieuwen van onderwijs en beleid op innovatie door de invloed van communicatie, technologie en 21e eeuwse vaardigheden. Gelukkig ben ik breed opgeleid!  

Een aantal steekwoorden

Communicatie, verbinden, ICT, 21e eeuwse vaardigheden, samenwerking, Apple, beleid, coach, motiveren, Mediawijsheid, workshops, procesbegeleider.

Als je leeft in een wereld die snel verandert is het slim om vernieuwing als basisvoorwaarde in organisatieprocessen in te bedden.

Contact

Wil je graag meer weten over wat ik voor je kan doen? Laat dan je gegevens achter en ik neem contact met je op. Ik gebruik dit ook echt alleen om dit contact met je te leggen, dus je krijgt geen hinderlijke reclamemail van me, zoals in de privacyverklaring staat.

06 1499 5615

ferenc@brytelyte.nl

Ballêster 6, 9231 MR
Surhuisterveen

15 + 11 =